Хитовият DJ Santo Domingo, който придоби популярност от съвместните си участия

...
Хитовият DJ Santo Domingo, който придоби популярност от съвместните си участия
Коментари Харесай

Актуални диджеи гостуват в най-новия коктейл бар в Пловдив

Хитовият  DJ Santo Domingo , който закупи известност от взаимните си участия с изпълнителя  Папи Ханс гостува в най-новия коктейл бар в Пловдив тази седмица.
Прочетете още
Той застава зад пулта в  Allure Еxclusive Bar  на 24 февруари /събота/, като празненството е с начален час 22:00.



Музикален посетител в петък ще бъде DJ MARRTOM - един от младите и надарени имена, който ще ни въвлече във буря от обичани части. Той е пускал музика в едни от най-големите и съвременни клубове в България, като обича да се движи сред стиловете и най-много да забавлява хората. 



Освен положителното въодушевление новото име на нощния живот, намиращо се в мегакомплекса 7 points , показва на своите гости особено направени авторски оферти за коктейли с внимателен усет и съвършена визия. 

Ексклузивният бар отвори порти единствено преди няколко месеца, а към този момент е едно от обичаните места за развлечение на пловдивчани.



Освен свежите напитки в модерния  Allure Еxclusive Bar  предлагат и меню с изкушаващи салати, ризото, талиатели и брускети.



Заложете на един по-различен вид ентъртейнмънт с неповторим музикален асортимент, включващ магнетични ремикси, кавъри на шлагери от 90-те, съвременна музика, както и атрактивен кубински балет.

Направете резервация още в този момент на телефонен номер: 0879 003 003

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР